Energia feminina

1491778_10203711463769416_9042412988270231904_nAcum doi ani am avut…nici nu stiu cum sa-i spun…(placerea? norocul? sau asa era scris sa se intample, pentru ca atunci era momentul potrivit pentru mine?) de a o cunoaste pe Adela si de a participa la un workshop de-al ei, cred ca era chiar primul ei workshop pe Feminitate. Pentru mine a fost o experienta foarte interesanta, de fapt a fost primul pas pe un drum al transformarii si al…auto-cunoaserii, al reintalnirii mele cu Mine.

Am invatat impreuna cu Adela si fetele din Cluj, ca frumusetea vine din interior catre exterior si ca porneste de la a ma accepta asa cum sunt si de la a ma iubi intai eu pe mine. Am invatat sa ma privesc in oglinda si sa imi descopar stralucirea din ochi, o stralucire care nu avea nici o legatura cu stratul de farduri si rimel sau cu hainele de pe mine. Am invatat sa ma focalizez mai mult pe ceea ce imi doresc Eu si mai putin pe ceea ce vor altii sau ce vroia un…anume El de la vremea respectiva. Am invatat sa imi explorez feminitatea, bucurandu-ma de micile placeri ale vietii: de un dans singura prin casa la 7 dimineata, de a merge desculta prin iarba, de a face sport mai mult, de a ma juca, de a canta, de a medita, de a picta, de a gati ceea ce imi place, de a impartasi cu alte femei experiente si pareri, de a fi recunoscatoare pentru viata mea. Pentru ca in fiecare femeie sunt mai multe femei ce asteapta sa se regaseasca, sa le imbratisezi cu toata inima ta.

Nu uita ca suntem singurele responsabile de starea noastra emotionala prezenta si nu e ok nici corect sa invinuim pe altcineva pentru trairile noastre. Invata intai sa te cunosti, sa iti intelegi emotiile, sa descoperi de unde vin, ce le genereaza si apoi…actioneaza! Fie ca inseamna sa iti schimbi cariera, sa iesi dintr-o relatie nesanatoasa, sa iti explorezi un hobby sau doar sa iti acorzi mai mult timp si mai multa atentie, actioneaza!
Te invit sa urmaresti acest video, cu momente simple si in acelasi timp speciale, de la evenimentele din Cluj. Si pentru ca nimic nu e intamplator, probabil ca citesti acest articol pentru ca e momentul potrivit pentru tine, asa ca iti recomand cu caldura cursul Adelei din Bucuresti.

Leave a comment